Azzal, hogy elkezdünk otthonról dolgozni nagyjából az étkezési szokásaink is meg fognak változni.
Hogy miért? Sokunk élete így nézett ki, amikor még minden áldott nap munkába jártunk:
A metró állomáson bedobtunk egy elviteles kávét, két tökmagot pogácsával, aztán rendeltünk ebédet a munkahelyünkre, majd délután az irodai kávét “uzsonnáztuk”. Esténként a párunkkal vagy a barátainkkal beültünk egy étterembe vagy hazafelé a sarki gyorsétteremben bedobtunk egy gyros-t.
Azzal hogy itthonról dolgozunk, nagyon sok időt töltünk itthon és ha nem hozunk valamiféle rendszert az életünkbe, úgy teljesen felborulhat a napi háromszori (többszöri) étkezésünk. Ugyanis reggel ahogy elkezdjük a munkát, talán elég egy kávé és már nyomjuk is akár pizsamában.
Mire eljön az ebéd idő, lehet hogy teljesen belefeledkezünk a munkába és rájövünk, nincs kész az ebéd! Ennél a ponttal félő, hogy ebéd főzés helyett, nasikkal fogjuk csillapítani az étvágyunkat.
Mire eljön az este már farkas éhesek leszünk és vacsorára rettenetesen sokat fogunk enni. Ez minden, csak nem egészséges hosszú távon!
Mivel most minden gyerek otthon van, ezért muszáj ebédnek lennie otthon. A tervezés nagyon sokat adhat hozzá az életünkhöz. Érdemes egy héten egyszer 2-3 féle ételt megfőzni, kiadagolni dobozokba és aztán lefagyasztani azokat! Így pár perc alatt, a hét minden napján friss ebédünk lehet.
Reggelire gyorsabb és sokkal egészségesebb két banánt megenni mint egy szendvicset.A vacsorára pedig próbáljunk meg könnyű ételeket választani salátákat vagy sovány húsokat! Illetve ne feledjük a megfelelő mennyiségű folyadékpótlást!
Rendeld meg most az ásványvizedet:
https://homeofficeshop.hu/kereses/?SZURES=ásvá&ccsop=300101