A CAFE FREI kávékkal körbe utazhatjuk a világ legjobb kávétermelő helyeit. S nem csak a kávéjuk különleges, hanem a cégpolitikájuk is. Ismerd meg jobban őket!
Kezdetek:
A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó - aki eddig több, mint 150 országot látogatott meg - rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segítette. Így alakult meg a CAFE FREI.
Választék:
Frei Tamás az elmúlt évtizedekben bejárta a világ szinte összes jelentős kávétermelő régióját. Végül a kávézás egyik pápájának tartott olasz Marco Cremonese, valamint a Cafe Frei vezető baristája és pörkölőmestere és a helyi termelők segítségével alakult ki az a különleges szemeskávé válogatás (három kontinens közel húsz országából), amely a kávé italok alapjait képzik mind a mai napig.
Minőség:
Kézzel szedett és szemenként átválogatott kávéjaikat a világ legjobb minőségű arabica ültetvényeiről szerzik be.. Csak ellenőrzött forrásból, igazolt eredetű zöldkávét vásárolnak. Egyre több organikus biokávét használnak - kihagyva ezzel a viszonteladók profitját, vagyis a mi pénztárcánkat kímélve - hozzák el magyarországi pörkölő üzemükbe.
Manufaktúra:
Szécsényben, manufakturális körülmények között pörkölik a három kontinens közel húsz országából behozott nyerskávékat.
Lelkiismeretes kereskedelem
A viszonteladókat, ahol csak lehet, kihagyják a rendszerünkből, közvetlenül a termelőktől vásárolják az alapanyagaink nagy részét, Magyarországon éppúgy, mint külföldön, így olcsóbbak tudnak lenni, mint a konkurencia.
Kedvet kaptál egy tokiói csokoládés málna ízű kávéhoz?
Rendeld meg innen, most kedvezményes áron!