Termékek
Menü

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad?

Segítünk!

Új felhasználó vagy? Regisztrálj!

MENTSD MEG ÉS SPÓROLJ!

Közeli lejáratú élelmiszerek 30-60% kedvezménnyel! A részletekért kattints!

Blog

Legyél mindig naprakész a cégünkkel kapcsolatos termékekkel, hírekkel, újdonságokkal. Olvasd rendszeresen a blog cikkeinket!

Keresés a blogban
Kategóriák
Janik Zoltán

Ismerd meg a Lino Lada finom, édes krémjeit!

blog
Írta: Janik Zoltán ekkor: 2024.07.18. 9:25
0 like 0 hozzászólás

Kakaós, tejes, mogyorós vagy kókuszos? Te melyiket kóstolnád meg először? Mi nem tudunk dönteni, annyira finomak!

Nézd, mennyi ételt tudsz még jobbá tenni velük:

  1. Palacsinta: Válassz egy - vagy több -j Lino Lada krémet s kend a frissen sült palacsintákra majd tekerd fel őket. Díszítsd gyümölcsökkel és porcukorral.
  2. Sütemények tölteléke: Használd a krémeket torták vagy muffinok töltelékeként. Például, a vaníliás krém tökéletes lehet egy könnyű piskótatorta rétegei közé.
  3. Gyümölcsös pohárkrém: Rétegezz felváltva Lino Lada krémet és friss gyümölcsöket egy pohárban. Tetejére tehetsz tejszínhabot és egy kis csokoládé reszeléket.
  4. Tejberizs: Keverj egy kanál krémet a meleg tejberizsbe, hogy extra ízt adj neki. A mogyorós krém különösen jól illik hozzá.
  5. Epres-krémes croissant: Vágj ketté egy friss croissant-t, és kenj rá Lino Lada krémet. Adj hozzá friss epret és tejszínhabot a töltelékhez.
  6. Lino Lada brownie: Keverj egy kis krémet a brownie tésztájába a sütés előtt, vagy használd öntetként a kész sütemény tetejére.
  7. Fagylalt feltét: Melegítsd fel a krémet egy kicsit, hogy folyékonyabb legyen, majd öntsd rá vanília- vagy csokoládé fagylaltra. Szórd meg dióval vagy mogyoróval a tetejét.
  8. Te és a Lino Lada: Fogj egyet a kedvenc Lino Lada krémedből, tegyél bele egy kiskanalat, majd kapcsold be a Netflixet és csapj egy énidős estét! :-)

Vedd meg őket itt, most akciós áron!

Tetszik
Tetszik
Megosztom
Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve commentelhető!

Hozzászólás írása
Még nincs egy hozzászólás sem.