Szeretnéd, ha a karácsonyi zserbóba a saját sárgabaracklekvárodat tehetnéd? Ha eddig csak kacérkodtál a lekvár főzés gondolatával, akkor itt az idő, hogy belevágj! Nincs is attól finomabb, amikor a saját ízlésedre szabott sárgabaracklekvárt kenheted a palacsintába vagy készíthetsz belőle akár Rákóczi túróst is!
Augusztus van, ilyenkor érik szinte a legtöbb gyümölcs - köztük az ízletes sárgabarack is - ezekben a hetekben van a legjobb áron minden, ezért MOST érdemes belefogni a lekvár “gyártásba”!
Nézzük, mire is lesz szükséged a lekvár főzéshez:
- Sárgabarack
- Befőttes üveg, kupakkal
- Fólia
- Cukor vagy édesítő
- Zselésítő, tartósító szerek
A legfinomabb sárgabarackot érdemes helyi termelőtől, a piacokon beszerezni. A fóliákat pedig - most kedvezményes áron - innen:
https://homeofficeshop.hu/akciok/1805/Mazzini-A-la-Carte-.html
S végül egy szuper recept leírás, ami garantáltan ízletes végeredményhez vezet:
https://hazisafrany.blog.hu/2019/07/08/sargabarack_lekvar_852
Ha pedig úgy érzed, hogy a lekvár főzés nem a te világod, de nagyon szereted a jó minőségű darabokat, akkor nézd meg a kedvezményes árú prémium lekvárjainkat itt:
https://homeofficeshop.hu/akciok/1804/Legyen-edes-a-nyarad-.html