Húsvétkor a legnépszerűbb ételek, a hidegtálak, amin a főtt sonka mellett bérelt helye van a kaszinótojásnak és a sonkatekercsnek is. Emellett persze rengeteg egyéb variációval találkozhatunk. A tálalás pedig külön művészetté nőtte ki magát az elmúlt években.
Ebből hoztunk Nektek pár kedvcsinálót:
A hidegtálak amellett, hogy rendkívül ízlésesek, nagyon praktikusak is, hiszen előre el lett készíteni őket, s ha betoppan egy - sokszor váratlan - vendég, akkor sem kell órákat előkészülni, elég csak előkapni a hűtőből. Az alapanyagok vásárlása mellett viszont sokszor megfeledkezünk a két legfontosabb “összetevőről”, ami nem más, mint a frissen tartó fólia és alufólia. Kellemetlen, amikor épp nincs otthon, hiszen amennyire szépek a tálak, olyan hamar képesek kiszáradni a hűtőben, ha nem takarjuk le őket. Úgyhogy idén ne feledkezz meg a beszerzésükről!
Most még van időd megrendelni őket, ezúttal extra kedvezménnyel:
https://homeofficeshop.hu/reklam/akciok/reszletek/pag_akciokReszletek.aspx?AKCIOID=1680
Fotók: Pinterest